• 022 561 330
 • skolajp@ospopovicindjija.edu.rs
 • срб   | |   srb
 • Посетили смо кабинет градоначелника

  Посетили смо кабинет градоначелника

  У понедељак, 07. октобра 2019. године поводом Дечије недеље, у просторијама Општине организовано је дружење деце са председником општине Владимиром Гаком. Тим поводом су ученице  четвртог разреда наше школе, Бојана Зораја 4-2, Ана Грујић 4-1 и Лореан Мандић 4-3, са учитељицом Катарином Милошевић  посетиле општину.

    Овај догађај за нашу општину и школе има специфичну тежину с обзиром да је ово прва посета ђака нижих разреда кабинету председника. Деца су имала ту част да седе у просторији Скупштине општине Инђија, да осете атмосферу са седница на којима се одлучује о раду наше Општине, како је и сам председник рекао.

  Након спонтаног разговора са децом, градоначелник је одговарао на њихова питања. Ученице наше школе је занимало да ли ћемо и када  добити трим стазу? Одговор је био да ће се потрудити да нам обезбеди исту у што скоријем периоду. Затим, да ли бисмо могли да добијемо базен на простору школе ( с обзиром на квадратуру којом школа може да се поноси). Треће питање је било да ли  би општина могла да обезбеди аутобус који ће моћи да користе само ученици школа ( школски аутобус). Одговор и на ово питање био је потврдан. Затим смо посетили кабинет председника општине где су деца могла да седе у његовој фотељи, да разгледају кабинет. У знак сећања на данашњи дан деца су добила примерене поклончиће.

                       Повод посете је двојак, како је изјавио председник општине, јер је она део обележавања Дечије недеље, али је и увид у информисаност и заинтересованост деце за рад и функционисање општине.